Portakallikekk1 Arkadaşlar saat kaçta uyuyor çocuklarınız bu yasta bizimki saat 2 den once uyumuyor artık dayanamıyorum birde yeni bebeğim var napicam boule bilmiyorm yani akşam saat 11 12 de uyumasını istiyorm nasıl başarırım bunu
Nurcan3500 Portakallikekk1 benimm kziimda öyleydi ben birgün inat ettim 10da mi kalkyor 9.30 kaldrdim 1.30da basladm onu uyutmaya ve 1saat uyutun yeter aksam bakın nasil bayiliyor kendi yani 5 6 da yatan cocuk 2saat yatarsa uykusunu almis olur ve gece cok gec yatar hakli olarak bikac gün zorlanrsn ama cok rahat edersin benim kizmla ayni yasta tam
Kubrik5734 Portakallikekk1 2 yasa girdigimizde tek uykuya dustuk biz oyle olunca sabah 11 de bile kalksa aksam en fec 9 bucukda uyumus oluyor
Portakallikekk1 Mavis34 aslında erken uyanıyor saat 10 falan ama öğlen uykusunu geç yapıyor mesela saat 5 6 da uyuyor en a 2 saat artık mecbur kalıp kendim uyandırıyorum budefa gece uyumuyor tam 1 saatte başındayım uyumasını bekliyorm
SelimeliS Portakallikekk1 saatlerini düzenlemeniz gerekiyor bu sekilde 2de uyumasi normal malesef sabah 9da uyandirin gündüz en gec 2de uyumus olsun ve 4te uyanmış olsun aksam 10 gibi uyur bu sekilde bence
Mavis34 Portakallikekk1 10 çok erken degilmi sanırım yiğenim 20 aylık da ah en geç 7 de kalkar gece 9 gibi yatar öğlen uykusuna 1 buçuk 2 gibi geçer