Areninannesiii Kizlar oglum 14 aylik uyku duzeni nasil olmali gece 2-3 lere kadar ayakta oglende 1-2 ye kadar uyuyor gece uyumuyor diye sabah kacta kaldirmaliyim ogle uykusu kac saat olmali yardimci olurmusunuz 😞
Be1 Areninannesiii Ben 18 aya kadar 2 uyku yaparlar diye biliyorum. Uyku saat aralıkları da 3 3.5 saat olmalı. Eğer sabah 8 de kalkarsa 11.00-11.30 arası uyumalı. Bir bir buçuk saat uyusa yeterli oluyor. 13.00 de mi uyandı 4 gibi uyumalı tekrar. Uyandıktan 3 saat sonra da gece uykusu başlamalı. Benim kızım 10 aylık böyle düzende devam ediyoruz. Ve gece uyanmalar da azaldı baya
Acelyam04 Sabah en gec 8 de kaldirin gec kalktigi icin gec yatiyor benim kizimda ayni sekildeydi aglaya aglaya kaldirdip 2 gün simdi 10 da yatakta
Areninannesiii Acelyam04 yaa gercektenmi ogle uykusunu kac saat uyuyordu peki mesela sabah 8 de kaldirdim diyelim kacta uyutup kacta uyandirmaliyim
Be1 Areninannesiii inşallah yarar biraz zor oluyor bikaç gün pes etmeyin sakın alışınca uyku saati geldiğinde uyumak istiycektir 🌸 bende çok sorun yaşadım ama düzelttim yıpranıyor insan gerçekten 😔 şimdi kızım gazı olduğunda falann uyanıyor o kadar da olsun artık