Mutsuzson Anneler oğlum ayağına tencere düşürdü oda tırnağına denk geldi eli sürekli ayağında ne yapmam gerek hangi krem iyi gelir? Görünürde bir şey yok ama belli ki ağrıyor yavrumun tırnağı. Lütfen yardımcı olun
Zey-yus50 Mutsuzson benim oğlumda demlik düşürmüştü şişer filan diye buz koymuştum ertesi gün tırnağı karardı hayla kara uzadıkça gidicek artık acısı çok oluo😟
Brutal-Betty Mutsuzson film çekerler en azından sabaha kadar belki gecikmiş olacaksınız Allah korusun
Vera1810 Mutsuzson röntgen ceker canım eşimin de gecen hafta kırıldı ayak parmağı hemde ev içinde nereye vurdu gunu bilmiyor bile
Mutsuzson Brutal-Betty ya kötü düşmedi bende yanındaydım görünürdede bir şey yok zaten sadece tırnağı hafif çizilmiş o mu agritiyor acaba
JackDaniels Mutsuzson Kırık-çıkığı zaten gözünüzde radyasyon özelliği yoksa göremezsiniz. En iyisi bi acile gidin grafi çekilsin
Zey-yus50 Mutsuzson ay bende bi dönem elektrik süpürgesiydi şimdi demlik bütün gün evin içinde kocakarı gibi demlikle gezio😩
pogacayanakli_aylamm Mutsuzson aktardan da eczaneden de bulabilirsiniz. Simdilik zeytinyağı sürün oda iyi gelir