Nurkk Topraknilim Burcu35 Deletedmom137 Yasedem @ biotin aldım zade vitalin hem kırıklarını dökülmeyi cildimi saçlarımı yumuşacık yaptı emziriyorum cildim de büyük eksik varmış onu fark ettim çok kuruydu bir haftada bunlar oldu üç aylık paket aldım bakalım şu an çok memnunum fark edilir azalmam var şikayetlerim bilseydim daha önce alırdım şampuan vs olmuyor eczanelerde satıyorlar kullanın bence değer
Deletedmom137 Topraknilim oğlum 8 aylık gebelikten 5, 6.aya kadar dökülüyordu.tutam tutam.. Elsevenin siyah, pembe rengi şampuanını kullandım.saçlarımı boyadım. Şükür bitti ..🙆🏻🌼
Burcu35 Nurkk Yaa aradığım tavsiye çok teşekkür ederim. Nasıl birşey ne şekilde kullanıyorsunuz boyutu fiyatı nedir?
Nurkk Burcu35 kapsül şeklinde oluyor üç kutusu üç aylık paket 98 e aldım tek fiyatı 49 du üç aylık mantıklı geldi ben bunu bilsem hiç beklemezdim saçlarım canlandın resmen cildimden bahsetmiyorum bile çok kuruydu 🥳
Deletedmom378 Topraknilim daha sınır etmek gibi olmasın ama hiç dökülmedi benimki dökülür diye bekledim ama
Bahar23 Topraknilim ben de halales diye şampuan var onu sipariş ettimm daha gelmedi bakalım inşallah iyi gelir