minik_kusul Merhaba hanimlar, Dogumdan 1 ay sonra hemoroïd ( basur ) ile savasiyorum. Kadin doktorum krem ve fitil verdi. Kimler yasadi bu durumu? Nasil ve kaç zamanda geçti ? Insallah geçince bir daha gelmez 🥺
luppoyanak minik_kusul kayısı çayı için hergün benim geçti önce mercimek kadar sonra nohut kadar oldu kanıyordu çok şükür kayboldu beslenmeme dikkat ettim kabız olursanız daha da çekilmez oluyor
irva minik_kusul Patlıcanın saplarını kaynatıp gün içinde suyunu tüket eser kalmaz.Kolay kolay da yakalanmazsın.Bana dua etmeyi de unutma.😃
Ayazasel irva nasıl yapıyoruz kac dakıka kaynatıp kac bardak ıcıyoruz gun ıcınde ne kadar sure tuketmemız gerekıyo
irva minik_kusul Bilirim bende yakalanmıştım doğumdan sonra ama çözümünü bildiğim için hemen yaptım 3 gün sonra miss gibiydim.
Zeliff minik_kusul maalesef geçici bir şey değil. Kremler ve fitillerle ağrısını önleyebilirsiniz sadece. Bendede var malesef ağrısız ama. Ameliyatla aldırılabiliyor ama tekrar çıkabilirmis zaten cesaret edemiyorum
Arsima19 minik_kusul 2 ay olacak benim yeni geçti. Ömrümde bilmem böyle birseyi doğumdan sonra basıma geldi berbat birşey
irva Ayazasel 9 10 tane sapı kaynat 20 dk falan sonra soğumaya bırak gün içinde aklına geldikçe iç bir zararı yok.😊
Nscaslan34 minik_kusul bnde ikinci doğumdan sonra başıma geldi bir kez yaşadım ilac gynvenol protokol gibi bi ismi var aklımda kaldığı kadar yazdım bide hakiki zeytinyağ pamuğa sürüp her wc ye çıktığımda koydum 3 gün sonunda yok oldu bidaha olur mu bilmem
Eymenkuzusu minik_kusul Kesinlikle patlican sapi suyunu tavsiye ediyorum benimde dogum aninda oluştu 5 gun ictim cok sukur gecti uzerinden de 8 ay gecti az bi kabiz olsam da agri faln olmuyor artik. 10 patlican sapina 10 bardak su ekle agzi kapali binsekilde 15 dk kadr kaynat soguduktan sonrada sabahlari ac karnina ic.