hogwarts Nasıl oluyor ? Bebeğimin iki ismi var birini sildirmek istiyorum Babanın onayına ihtiyaç var mı?
Zmnl19 hogwarts mahkeme karariyla oluyor bu isim degisiklikleri yada sildirme ama postun ustte kalsin hukukcular bilir bence babasininda onayi olmali onayi yokmu ki?
Kudret__Emirhan21 hogwarts merhaba bebeğin ismi nedir neden sildirmek istiyorsunuz çok merak ettim , bildiğim kadarıyla ismin anlamında gülünç utanç verici dalga geçilecek bişeyse mahkeme kararına gerek yok ve babanın da onayı şart sanırım
Burcinisp hogwarts eğer sistem değişmediyse davayı babanın açması gerekiyor. 1. Derece yakın baba olarak gözüküyor çünkğ. Annem davayı açamamıştı. Bende geçmişte ismimin birini sildirmiştim çünkü
AslanannesiAyse hogwarts bizde oğlumuzun isminde değişiklik yapmayı düşündük ve eşim e devlet üzerinden olduğunu duymuş daha tam araştırma fırsatım olmadı siz bi bakın isterseniz
Zmnl19 hogwarts Ayriysaniz daha zor canim babanin onayi olmadan da herseye karar veremiorsun ozellikle isim gbi bir faktoru tek basina yapman zor
hogwarts Kudret__Emirhan21 bebeğin ismi Oğuz eşimin köyünün ismi herkes o isimle sesleniyor ve ben sinir oluyorum o yüzden sildirmek istiyorum hata yaptım ya keşke tamam demeseydim
YgmrEzel hogwarts aslında şöyle bi bakınca zaten seslenilsin diye o ismi koydunuz . Neden rahatsız oldunuz ki sadece kimlikte kalsa söylenmese daha garip değil mi isim de kötü değil
Sibelcantosun hogwarts e devletten yapılıyormuş ama eşim baktı bir takım şeyler dedi de hatırlamıyorumm
hogwarts YgmrEzel seslenilsin diye koymadım kimlikte kalsın diye koydum benım dışımda herkes Oğuz diyor ve sinirim bozuluyor bir de aile apartmanı