Tuba Semrasvs Yoruma Fotoğraf Eklemek (Açık Fotoğraf Yöntemi) https://imgyukle.com/ buradan yüklediğiniz fotoğrafın üzerine basılı tutun ve kopyalayın. Kopyalayarak yaptığınızda fotoğraf açık paylaşılacaktır.
Ogulcan Semrasvs rica ederim canım çok silik çizgi gördüm ben benimde böyleydi 3 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim şimdi 6 haftalık olduk
Ozdesmom Semrasvs Var gibi duruyor hayırlı olsun , hayırlısı olsun benim testimde böyleydi 🥰 yine de en net sonuç kan tahlili
Alperinannesiii Semrasvs 5 dakika içinde böyle olduysa dogrudur hamilesin canım ama bıraktığın sonra baktıgı Bi test ise yanlış olabilir benim öyle yanlış oldu
Ozdesmom Semrasvs yani yanılma payı illa var ama emin olmak için ya sabah ilk idrarla tekrar yapın ya da kan tahlili verin en kesin sonuç kanda çıkan çünkü
Semrasvs Alperinannesiii ilk gebelikte direk çıktı yaptım baktım yoktu sonra akşam üzeri baktim silik çizgi cikmis
Semrasvs Deletedmom5447 Esim korunuyordu hep bı kerede korunmadi ama herhangi bi boşalma.olmadi gere çekildi k.bakmayin direk söyleyi verdim