UMUTUMM___ canım ben sezeryan oldum ilk bikaçgün olmaması normal de. Çok fazla şunu ye bunu ye diyemem bizde iki ay 7 günlüğüz oğlum sürekli meme ağzında olsun isteyen bir çocuk gün boyu süt yetiyor ama akşam olunca benimde göğüslerde süt kalmıyor hatta bende buraya yazmıştım. O süreçte de şimdide günde 2 3 fincan rezene 1.5 2 litre su bol tahin pekmez ve tahin helvası bunlarla özellikle süt yaptım bunu neden özellikle söylüyorum ben mide ameliyatı olan bir insanım çok fazla yemek tüketemiyorum tabiki yiyorum ama az az yani onu ye bunu ye pek dopru değil su iç uyu mümkün oldukça duş al rezene çayı iç ve en en en önemlisi sağ kuzum sağım yap olsada olmasada ben süt olmasada olsada sağdım bebek süt olmadığı için sinirlenip emmiyor ama sağım yap kesinlikle. Bizde hep mama meme gibi gittik ancak birkaç gündür sütü artırıp sağım yaparak dolaba koyma aşamasına geçtim gibi umarım bozulmaz 🙏🏻🤗 seninde tez zamanda yavruna yeter inşallah sütün nasıl bir duygu biliyorum insan çok üzülüyor stres yapma dediklerimi dene canım.