Hafizehdjakjx Kızlar bişey sormak istiyorum 2 günlük bebeğim var uykucu bir bebek emmek için aranıyor memeye gelince uyuyor birazda sütüm kesildi sezeryan oldum artması için ve oğlumun emmesi için napabilirim lütfen yardım edin
Ipekoz Hafizehdjakjx memede uyuması çok normal kulak memesini sıkarak veya çenesine hafif hafif vurarak uyandırmaya çalışın sık sık emsin. Sütün kesilmez hiç endişelenme bol bol su iç, kuru incir, kuru dut badem ceviz ye bebeğin emdikçe artacaktır sütün
Nazlican Hafizehdjakjx Kaç kilo dogdu ? Kilosu düşükse de öyle zorlar uyanmaz Ememiyor da olabilir henüz ona da dikkat edin emiyor gibi gözükse bile Bende emiyor sanıyordum kıyamet koptu bi kaç gün sonra Doktor a götürdüğümde aç oldugunu öğrendim o yüzden sizde aynı durumu yasamayın
[silindi] Hafizehdjakjx sagin sutunuzu ayni durumdayim 2 gunluk bebegim 1 damla sut gelmiyo yine de sagiyorum kanallar tikaliysa acilsin diye hurma incir yiyorum humana cay bestlak damla dortlusu sut yapiyomus bunlari yapiyorum
BelaCivciv Hafizehdjakjx Emzirirken ensesinde sırtında parmağınızı gezdirin ama okşar gibi değil, iç bacağına dokunun gıdıklayın ben böyle rahatsız edip uyutmuyordum😅 En olmadı altını açın kesin uyanır
Hafizehdjakjx Ipekoz Burnunu sıkıyorum ayaklarının altını elliyorum ama gene uyanmiyor ve sütümü sagiyorum gelmiyor artık ilk gün geldi ama şuan yok ve kendimi çok kötü hissediyorum
Rumey Hafizehdjakjx benimki de napsak uyanmazdı sarılıktan ememiyomuş ve uyuyomuş sarılık olabilir mi acaba umarım değildir ama böyle giderse olabilir inşallah iyi olur ❤️
Ipekoz Hafizehdjakjx yok yok hiç sağma canım emzir benim sütüm çok fazla mesela ama sağdığımda çıkmıyor çoğu zaman yani bu senin moralini bozmasın. Uykusu için de sarılık testine götürdünüz mü? Bu kadar çok uyuyorsa sarılığı da olabilir çocuk doktoruna danışmalısın
Nazlican Hafizehdjakjx Normal doğmus Aynen bir gidin açsa basında fark edilmesi daha sağlıklı Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🎈
Bebiko- [silindi] göğüs pompası alın mutlaka sağımı onunla yapın ve göğsünüze masaj yapın yukarıdan göğüs ucuna doğru sıyırır gibi
Rumey Bebiko- aynen bide mutlaka sağım yapın benim bebeğim4 5 gün emmedi sürekli sağdım herkes ümidi kesti emmicek diye ama sarılığı geçince emdi şükür
1Kivitonunannesi Hafizehdjakjx merhaba ben bbebeğimiçenesine dokunurak emzirirdim eğer hiç uyanmazsa altını açardım o zaman kesin uyanıyordu sütün için de bol bol ılık dUş almaya çalış ben çok faydasını gördüm bide sık sık emzir ben on dk bir emzirdigimi hatırlıyorum ilk günler
Hafizehdjakjx 1Kivitonunannesi bende acaba diyorum içtiğim ilaçlardanda mi bu kadar çok uyuyor olabilir