Fatfat Arkadaşlar 9 aylik kızım şu bir aydır hep huysuz sürekli eli ağzında evden dışarı çıkmadigimiz halde grip gibi ve yemek yemede, mama icmede hep bir isteksiz sizce ne zamana diş çıkar 🥲
RuyasMom Fatfat ay Allah aşkına bana şu konuda açıklık getirin . Diş çıkaran bebeğin burnu akar ve tıkanır mı? 🥺
TosbikAnnesiiiii RuyasMom evet canm oluyormuş bende yeni öğrendim ilk oğlumda hiç bilmiyordum ama ikincisi hep grip hastaneye götürdüm doktor birşeyi yok dişten yapar dedi ilaçda vermedi sadece calpol verdi oluyormuş vallahi bende şaşırdım 🤷♀️🤷♀️
Fatfat TosbikAnnesiiiii en azından için rahatladı sürekli üsütüyor muyum acaba diye düşünmekten kafayı yedim gerçekten çok teşekkür ederim 🥰
RuyasMom TosbikAnnesiiiii çok teşekkür ederim canım benim uykuda horluyor gibi öyle tıkanıyor akıyor içim rahatladı sağolasın 😍
TosbikAnnesiiiii Fatfat rica ederim canm bende öyleydim hep evdeyim niye hastalanıyor diyordum ama dişlerdenmiş inşallah çabucak çıkarda geçer bu günler 🙏🙏🙂
TosbikAnnesiiiii RuyasMom rica ederim canm inşallah sizinkide çabucak çıkarar dişleri 🙂 burun spreyi yada diğer yöntemle hep açın rahat nefes alsın 🥰
Fatfat TosbikAnnesiiiii gerçekten zor oluyormuş ama onlar için daha zordur diye tahmin ediyorum biran önce geçer insallah ☺️
TosbikAnnesiiiii Fatfat tabikide bizim dişimz ağrıyınca ne kadar zorsa onlarınki birde yeni çıkacak daha zordur 😢 inşallah 🙏