cicekbahcem MetehaninAnnesi4 ayy o zaman Fatih Zeybek diyorum 🥰 Nalçacı tarafında da kuaför hakan var,hakan ölmez 🥰
Woody cicekbahcem kesimleri nasil acaba? Baya kisa kestirip ışıltı attirmak istiyorum ama cesaret edemiyorum
MetehaninAnnesi4 cicekbahcem ikisinede bakıcam teşekkür ederim, fiyat hakkında bi bilginiz var mı acaba, siz daha önce yaptırdınız mı :)
cicekbahcem Woody Hakan beyin kesimi çok daha iyi,ama ben hiç şekilli saç kestirmedim, ikisinin de Instagrami var bir göz atın isterseniz 🥰
cicekbahcem MetehaninAnnesi4 Ben iki kez Hakan beye, yaklaşık 5 senedir de fatih beye gidiyorum 🥰 ombre saçınıza göre değişir ama fatih zeybek 600 yada 700 den başlatıyor, Hakan bey bir tık daha fazla 🥰
MetehaninAnnesi4 cicekbahcem bugün fatih zeybeğe gittim ve ombremi yaptım bayıldım😍 Hemen size yazmak istedim çok teşekkür ederim 🌸🤍
cicekbahcem MetehaninAnnesi4 Rica ederim 💐 beğenmenize çok sevindim 🥰 kime tavsiye ettiysem çok memnun kaldı 🥰 sorması ayıp kaça yaptı 🥰
Baltopu MetehaninAnnesi4 canım banada yazsana kesinlikle değişiklik yaptırmam lazım,fiyattan korkuma gidemiyorum 🤦🏻♀️