Esratopal Bebeğim 21 günlük doktora götürmem gerekiyor Medipol Mega’da önereceğiniz iyi bir doktor var mı🥺 Yada yakın çevrede bi doktor öneriniz var mı🙇🏻♀️🥺
KonudanBagimsiz Esratopal Doç.dr Hayrettin Temel.Çok ilgili çok sevecen aceleci davranmayan detaylı bilgilendiren pamuk gibi bir doktor.Tavsiye ederim.
Aycaaalinaa Esratopal irfan Hüseyin bizimde doktorumuz çok bilgili ve ilgili biri kesinlikle tavsiye ederim
eilik Esratopal Kesinlikle Hayrettin Temel. O hastane de 3 doktora gittim bir kere gece, bir kere doktorumuz yoktu o yüzden. Hiçbiri Hayrettin hocanın yerini tutmadı. Çok ilgili ve bilgili bir doktor. 😊
Esratopal kullanilmiyor1205 Mega’da bu doktor değil mi? Bir de muayene ücretini biliyor musunuz acaba? Teşekkür ederim 🌸
kullanilmiyor1205 Esratopal evet megada malesef bilmiyorum ama uzman doktor kendisi çok aşırı yüksek olduğunu zannetmiyorum 😌
Mrverdem Kesinlikle Fatih Yüksel 4. Ayına kadar götürdüm oğlumu Anadolu yakasına taşınınca bi daha gidemedim çok memnundum.
Esratopal Mrverdem Aycaaalinaa eilik çok teşekkür ederim 😍 muayene ücretleri nedir acaba biliyor musunuz?
Slyshn Esratopal bende aynı hastanede çocuk doktoru önerisi rica etmiştim hiçkimse yazmadı bakalım önerenler olursa bende götürürüm