17062019 Kizlar bugun banyo yaptirdik oglumu. Sabahtan beri uyuyor bu saat oldu.bu saate kadar 5 defa emdi sonra geri yattı.normal mi sizce?sariligimiz yok çok şükür değerleri iyi.emip geri uyuması normal mi?bitek bugün böyle yapti
Obsesifk 17062019 tabii daha çok küçük annesi emicek uyicak büyücek sen sadece gündüz 2 gece 3 saatte bir emzirmeye dikkat et 🙂
Deletedmom378 17062019 bir de bebekler banyo sonrası aşırı uyuyorlar emmesi içinde topuğuna sertce vurun ya da burnunu sıkın hemen uyanıp emer
Semra9613 17062019 bebekler uyuyarak buyur merak etmeyin.emiyorsa bezinide dolduruyorsa sariligida yoksa merak etmeyin ama yinede tetikte olun bizimde sariligimiz sonradan artti.siz yinede fazla bekletmeyin 3 saati dolunca memeyi verin banyodan mayismista olabilir
Obsesifk 17062019 rengine de dikkat sarıya kaçarsa göz akları falan sarımsı olursa baktır tekrar değerlerine bekleme benim kızımın küçüklük fotoğrafini atsam nasıl anlamadiniz dersin 17 ile ışık aldı 1 gece yoğun bakımda sürekli emiyordu 🤷🙂
Arenates eğer sarılık yoksa sürekli uyuması normal canım yemidoğanlarda,sen sık sık emzir uyusa bile ☺️
canyarim @17062019 normal Canım bu zamanlarının kıymetini bil derim 😂 bol bol dinlen enerji sana lazım olucak 😂banada derlerdide inanmazdım şuan 53 günlük olduk azalıyor uykuları ve çok fena atakları oluyor🤦🏻♀️ Benim kız akşam 8 gibi başlıyor aglamaya taki bu saate kadar şuan ayağımda sallıyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
17062019 canyarim Canim tecrübeli sanıyordum kendimi cunku 5 yaşında bi oglum daha var.onun bebekliğini unutmusum 😃 5 yıl geçince aradan hafızadan herşey silinmis
Masalgulden 17062019 evet oyle olmasi gerekiyor zaten sadece emmeye uyanir diger zamanlar hep uyucak.Daha duuuuuur cok minnaj....
CemreKerem 17062019 çok normal canım ilk 15 gün özellikle öyle olur . Sadece uyuyor diye beslenmesini eksik etme .
Seydameva 17062019 sarılığa dikkat edin ama diyim bizim kızda sarılık vardı oda uyurdu hep sarılık yoksa dert etmeyin uyuyarak büyüyorlar ne kadar uyusa o kadar büyür ama yinede dikkat edin ne olur ne olmaz
Veramm 17062019 2 saatte bir besle onun dışnda bezi çişli isr sorun yoktur korkma yeni doğan bebekler 20 saate kadar uyuyabilir günlük ama aç kalmamak şartıyla uyanmasada anne sütü alıyorsa 2 saatte bir mama veriyorsan 3 saatte bir beslemelisin
canyarim @17062019 rabbim ikisinin acısını göstermesin Canım 🙏 hiç bir anne tecrübesiz değil Rabbim anneleri öyle güzel iç güdüsüyle yaratırmış ki değil ilk kaçtane olursa olsun sen doğrusunu yaparsın benim ilk bebeğim gören diyor kactane büyüttün 🤦🏻♀️ Onlar çok güzel birşey hem bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır 🥰
saziye_14ocak 17062019 normal canım hem duş onu uyutuyo hemde bu zamanlarda bebekler emer uyur çok uyanık kalmazlar
Sdks Sarılığı var kı canım? Alarm kur sen 2 saate bi emzir sık sık 11 gün cok kücük çünkü emmesi lazım