ElaZeyAras Asla 1 ölçek ten fazla içmiyor kafayı yedim 6 aylık bebeğim bu geçici bir surecmi .resmen kaç gündür git gide azaldı mama içmesi en son bugün 1 ölçek içti .
Mavisannesi06 ElaZeyAras kaç gündür kovidsiniz geçer inşallah biz 5 gün olduk kovid olalı bebeğim ateşler içinde yandı 3,5 aylık emmesi azaldı dua ediyorum çok zor geçiyor
ElaZeyAras Mavisannesi06 bebeğim grip olmuş gözler yaşlı burnu tıkalı .serum fizyolojik sikiyorum burnuna .
Mavisannesi06 ElaZeyAras ElaZeyAras ben onu günlükte de yapıyordum günde iki defa sterimar serum fizyolojik kullanımı kolay hem de rahat nefes alıyor emerken rahat oluyordu covid olduğumuz da sık sık kullandık inşallah en kısa sürede iyileşirsiniz
sibelcilek Biz de üç gündür covidiz. Bebeğim 16 aylık ve çok iştahsız. Ateşi 37-38 arasında gidip geliyor. Umarım düzelirler bir an önce :( bebeğim normalde aşırı iştahlıdır, mamaya asla yok demez ama hiç içmiyor.
Sinon Çok geçmiş olsun bebeklerin bu kadar etkilendiğini bilmiyordum. Benim oğlum 4.5 aylık enfeksiyon kapmıştı çok kötüydü iştahı azaldı ateşi hiç düşmedi abartmıyorum 4 saatte bir fitil calpol dolven artık ateşdürücü ne varsa kullanıyorduk yemiyordu uyumuyordu neredeyse tuvaletini bile yapmıyordu nefesi tıkanıyordu. Hastane de hava aldırdım da öyle düzeldi. Sizde deneyebilirsiniz ev tipli hava makinesi