Gzmaldeniz Kizlar merhaba titreme geliyor sıtma gibi bide ateşim.var acaba kovid miyimm mastit mı bı mememden de sut çıkmıyor hiç hafif sertlik var
Sunshinemom Gzmaldeniz göğsünüzde dokunduğunuzda sertlik ağrı varmı? Bide aynaya bakın o bölgede kızarma morarma olmuş olabilir mastitte
Basak0326 Gzmaldeniz idrAr yolu enfeksiyonu olabilir mi bana da olmuştu o kadar üşüyordum ki kat kat yorgan örtüyordı eşim ve ekim gibi falandı ateşim çıkıyordu . Doktor bütün kan değerlerime baktı civid testi de yaptı enfeksiyon olmuş
Meteninannisi Dün sabah bends aynı düşünce belirtilerle uyandım aklımda soru kalmasın bebeğim var sonuçta diyerek test verdim ve sonuç POZİTİF.Bence hiç riske atmayın aynı mastit belirtileri vardı bende kesin mastit oldum diye düşünmüştüm oysa.
Sunshinemom Gzmaldeniz sert olan yeri yumuşatmanız lazım süt kanalları tıkandığı için öyle oluyor.sıcak bir duş yada o bölgeye sıcak havlu koyun hep öyle emzirin yumuşadıkça boşalıcak göğüs emdikçe.mastit ancak öle geçiyor
Sunshinemom Gzmaldeniz hemen olmaz ama benim sertlik 1-2 güne ancak geçmişti sürekli yapmıştım ve cnm çok yanıyordu