161525 Aptamil kabız ve aşırı gaz yaptı sma gaz yaptı ama aptamil kadar değil gazı kolay çıkmadı gene hipp combiotic de kabız gaz sancısı yaptı gazı kolay çıkıyor oysa kabız dediğim de 3 4 günde bir yapmasını sağladı bebelac gold alıcam büyük ihtimalle başka hangi mamayı önerirsiniz 48 günlük
Simsimmdn 161525 aptamil combiotic dene yada hangi mamayı daha iştahli yiyosa onu ver kabız olmasın diye içine bi çay kaşıgı zeytinyagı gaz yapmadın diye gaz damlası kullan benim gibi momibls gribe wather - bu gaz için
Plncnr-dnsn 161525 Bende hip combiotic kullanıyordum kabız yaptı yavrum ıkınmaktan helak oldu sma optipro y geçtim 1 haftadır kızım ilkte tadını beğenmedi ama şimdi içiyor gaz problemimiz yok şuanlık memnunum tok tutuyor
irva 161525 Holle inek sütü olanını kullandım ben çok uzun süre.Oğlum şuan 15 aylık.Sıkıldı o mamadan değiştim.İlk 1 ay emdi sonra 11.aya kadar holle ile beslendi.Keçi sütlüsü de var onu hiç denemedim.Medipol hastanesinde doğum yapmıştım orada holle mama veriyorlardı.Doktorumuzda onu önermişti zaten.Tamamen organik mama.Kilo alımı da gayet iyi oldu.36 haftalık doğmuştu oğlum 2660 kg.Ne çok şişiriyor ne kilo alımını düşükte tutuyor.
irva 161525 Trendyolda falan var.Ben eczanemize söylüyordum depodan istiyorlardı.Sende öyle yapabilirsin istersen.
Simsimmdn 161525 bebekten bebege deyişiyo benim oğluma hiçbiri yaramadı ben gaz ve kaka için zeytinyagı dolu dolu cay kaşıgı yok hiçbirşey olmaz ve ben momyblss gribewather diye bir gaz ilacı kullandım hem rahat uyuyor hem gaz rahat çıkarıyor ve kaka cok rahat yapıyo 5 aydan sonra tüm sıkıntılar kendiliginden geçti
161525 Simsimmdn kaka 3 4 günde bir ve gece çok ıkınıyor gazı çıktığı halde aşırı üzülüyorum z.y sabahları 1 çk iciriyorum
Simsimmdn 161525 alerjik olabilir popo delikleri yanıyo kaka yaparken ama 5-6 kadar normal diyo doktorlar eyer durumun müsaitse dedigim ilacı dene doktoruna danışarak ve hiç korkma zeytinyagı her beslenmede yok hiçbirşey olmaz
Simsimmdn Simsimmdn genelde kolik bebekler sürekli ıkınır gibi yapar gazını çokarsada ve süt alerjisi olan bebekler mutlaka kakasınu takip et mukus kan varmı
Kuzeysmommmmm Evolvia rp1 doktor önerisi ile başladık, 13 günlük benim bebeğim, mama gaz yapmıyor diyecek kadar az gaz yapıyordur herhalde. Araştırmanı öneririm
161525 Plncnr-dnsn hipp mahfetti bizi de doktor normal ikinir değiştirme mamayı dedi ama degistiricem sma da kullandım o da gaz yapıyor hippe göre daha zor çıkıyor gazı Aptamil kadar değil orası ayrı similac alıcam bu gün içinde palm yağı yokmuş ve en çok satan mama yurt dışında ya da sma ya dönücem gaza katlanıp bilemedim
161525 Mommqueen bioagaia kullanıyorum günde 5damla sab simplex gaz damlası bi de ama sma kullanırken kakasını yapıyordu her gün şimdi hippde yapmıyor