eylusko_ trtlannem d vitaminine rağmen neden yükselmedi bilemedim . demir ilacından sonra portakal suyu tüketiniz. süt ve süt ürünlerinden en az 1 saat uzak durun ve ac karnına olmasına dikkat edin
irva trtlannem Kesmeseydiniz keşke kış ayındayız biz kesmedik 3 günde bir veriyoruz.Malum güneş yok bu bizim içinde geçerli biz de kullanmalıyız.Kış aylarında kullan canım kesme.
ecosummm trtlannem aşırı düşük değil ki benim bir ara 9 çıktı :) Belki kullandığınız Demir ve d Vitaminler etkili değildir. Ben kızıma sidefer Demir ilacı kullandım hiç etki etmemişti 1 sene sonra ferrum şurup kullandım o iyi oldu
irva trtlannem Yok aşırı düşük değil değeri bir tık altta.Takviyeyle düzelir kısa sürede.Sorun olmaz.
trtlannem eylusko_ ferrum vermişti doktorumuz demir ilacını ve onun etkisinin daha cok olacağını söyledi normalde ocean kullanıyorduk yarın ferrum a gececeğiz. Bunun içinde bir bilginiz var mı
trtlannem ecosummm evet evet bunu bugun öğrendim bana sa ferrum verdi doktorumuz ama ben içeriği temiz diye ocean aldım ama bugun doktorumuz ferrumun etkisi daha yüksek bunu kullan dedi
ecosummm trtlannem kızımın Demir’i 30 lardaydı sidefer kullandım hiçbir faydası olmadı 1 şişe ferrum 97 ye çıkardı doktorumuz süper dedi. Ama dikkat edin muhakkak dişlerini fırçalayın su verin ardından diş karartıp çürütebiliyormuş kimisinde