Aysee21 Bezden mıdır bilmiyorum ama oğlum küçük çişini yapınca çok tuhaf kokuyo annemler bezdendir diyo ama bilmiyorum bazen midem bulanıyor kokudan Molfix kullanan anneler sizde de var mı böyle bişey yoksa cisi mi kokuyor olabilir
Betlcelik Aysee21 Mavi paket kullanıyorum migrostan almıştım evet değişik bir koku oluyor ve ayrıca 2 aylık bir kere çiş yapsın çok dolu duruyor babyme denedim hiç kokuda olmadı öyle dolulukta şişkinlikte yok
Cagl Aysee21 benimde aynı şekilde 4 numara beze geçince trendyoldan rammar satıcı gönderdi çişi çok kötü kokmaya başladı diğer beslerde hiç olmamıştı
Annis-ogul Aysee21 bez serisinden olabilir .bnde 6 numaraya kadar prima kullandım. Bi serisinden bana da öyle geldi şikayet ettim
ketcapli_lahmacun Aysee21 Diğerlerinde parfüm kokusu olduğu için belki de o yüzden kokmuştur. Bizde kullanıyoruz molfix. 🤔
Ertugrulnannesiii Aysee21 aynen kesinlikle bezden sleepy kullanıyordum daha önce koku yoktu ama Molfix de koku var artı sızdırıyor.sleppy donecez tekrar.
OncedenGurme Aysee21 ben bi paket denedim de idrarı emmiyor bez 🤷🏻♀️ Bildiğiniz bebeğimin cildi ıslak kaldı hep. Bence kullanmayın molfix