Selinto Kızlar sağlık ocağından aradılar 2. Ayda aynı gün içinde bebeğime 3 aşı yapılacakmış. KARMA-ZAATÜRE-VEREM üzülüyorum sizinde üçü birden aynı gün mü yaptılar? Yoksa aradan çıksın diye mi dedi hemşire anlamadım.
demetdemircioglu Sibelll 26sındada sünnet olcak cok acılı bi ay olcak oglusum için😞hafif atlatırlar inşallah🤲
Selinto Sibelll ayy 11 ekim şimdiden korkuyorum bende Allah yardımcımız olsun eşim bakamıyor ben ağlıyorum o ağladıkça perişan olucaz anlaşılan🤦🏼♀️
Selinto Zeykemk26 bende çok korkuyorum inşAllah atlatırız bizimki kolik birde ağladı mı susması saatler alıyor dışarda tecrübesizlikten elim ayağıma dolaşıyor çanta bi yerde bebek arabası bi yerde deli gibi oluyorum🤦🏼♀️
DuyguSen Selinto beklediğim kadar çok ağlamadı aslında şaşırttı beni bacağa vurulanlardan biri çok acıtır onda çok ağlar dediler gerçekten onda biraz fazla bağırdı ama kucağıma alınca hemen sakinledi sustu korktuğum kadar olmadı yani 😌
Zeykemk26 Selinto ya o caresızlık varya oyle bısey yok zaten her daım yanımızda bırı olamıyor malesef bıde cok kotu cok
KbraNaselik Selinto Biz bugun olduk aşıyı çok zor geçti inşallah sizinki kolay gecer ateşi çıktı oğlumun sürwkli ağladı bu 3 aşının mantığı ne bende anlamadım tek tek vurulsa olmuyomuydu çok acı çekti ya
AselZeynepli Biz de bugün yaptırdık kızıma. Şimdilik uyuyor . Ateşi çıkmadı inşallah böyle devam eder
AslhanDivarc Benim 2 tane yapıldı verem için başka gün verildi. Bi gün yapıyolarmış o aşıyı o yüzden 11 inde verem yapıcaklar. Ateş yapma ihtimali olan karma aşıymış zaten onuda olduk. Veremde sıkıntı olmaz dedi hemşire bakalim
Niles Bizde bugün olduk ama veremi vuramadılar aşısı mi açılmamış ne 2 taneyle yırttık bizde 💙 2 hafta sonra veremi vurucaklar ama normlade 3 tane olması gerekiyor 2 bacak bir kol... biz sadece 2 bacaktan olduk işte....
Mevakemaleyna DuyguSen mama verme emzir 2 saate bir uyumasına musade etme 1 günde sarılık düşmez doktorunu degistir o nasıl doktor oyle