ElmaliTurtamm Arkadaşlar hepsi buradada ikincisi 1 TL fırsat var normalde sleepy kullanıyoruz ama doğduğundan beri poposu hep pisik şimdi hazır indirim varken baby turco almak istiyorum memnun olan varmı bu bezden ıslak mendilden
SaricivcivAnnesi4 ElmaliTurtamm ben memnundum sızdırma pişik olmadı bu devirde hangisi uygunsa onu aliom
Liyuzamomm ElmaliTurtamm pişik için hametan krem öneririm mavi olanı. Bizim çok kötü pisliğimiz vardı 3-4 gün içinde geçirdi. Hala sürüyorum her altını değiştirdiğimde
[silindi] ElmaliTurtamm Bezini bilmiyorum ama ıslak mendilinden memnunum indirimdeyken alıyorum hep. Sleepyden gectim bu mendile güzel
Metehann12 benim oğlana zor dayaniyo çok çiş yapiyo onu balon gibi sisiyo bı o yönünü sevmiyorum yoksa genelde memnunum
ElmaliTurtamm SaricivcivAnnesi4 büyük kızımda daha şok bim 101in denedim onlarda onda picik yapmıştı sleepy yapmamıştı
[silindi] Liyuzamomm Ya ben sarı olani kullanıyorum ama cok etkili degil sanki. Mavi daha mi iyi acaba
ElmaliTurtamm Liyuzamomm doktorda bize sarı hametanla trosyd verdi bı hafta oldu onlarında kullanali dahada etki etmezse olmadı mavisinden alayım bende
ElmaliTurtamm Talhanin_annesi molfixe baktım o biraz pahalı geldi bana paddlers düşündüm onunda fiyatları bayag uçmuş zaten sleepy de doğumdan önce almıştım 1,2 numara şimdi 3 e geçicem
Elifkskl ElmaliTurtamm ben memnunum hem ıslak mendilini hem bezini kullanıyırum hiç pişik ve sızdırma olmadı
[silindi] Liyuzamomm Travazol kullandim en sonunda. Mavi olani alayim hametanlarin icerigi daha temiz çünkü teşekkür ederim 🌸
Ecemsu12 ElmaliTurtamm bezini de ıslak mendilini de kullanıyorum çok memnunum. Bezin yapısı bence sleepy e benziyor