Birkucukmelisameselesi Mama sandalyesi alicaz ama bi turlu karar veremedik ahtapot modellerdenmi alsak katlanan kademeli modellerdenmi alsak hangisi daha kullanisli oluyor aceba
_____ Birkucukmelisameselesi ben iki oğluma da joie mimzy lx aldım çok güvenli ve kaliteli bir ürün oğlum 3 yaşında hala kullanıyor
Utkucan Birkucukmelisameselesi hafif çok yer kaplamayan hızlı temizlenebilen bir model olmalı birde ayakları yere sağlam basmalı devrilmemesi için o sebeple Ikea antilop var bende memnunum katlamalılar fazlasıyla yük malesef
biryazmasali Birkucukmelisameselesi yani benmki kanzın böyle bi özelkli falan değil hatta yazlık evine bimden aldım pilsanın kemerli gayette iş hörüyor zaten zorla otuttyrm açıkcası özelikli bişeye gerek varmı bilemedim
cileklisakiz Birkucukmelisameselesi chıcconun kademeli mama sandalyesinden aldım 2000 TL sıfırı ben çok az kullanılmış 350 TL’ye aldım çok çok memenunum yemek yemesi dışı da oturtuyorum kocaman tezgahı var oyuncakları vs koyuyorum onlarlada ilgileniyor ve ayakları çok sağlam haraketleri güçlendikçe de deviremez asla.
Elifnuronuk Valla ben internettwn baktığımda o kadar pahalıydı ki şok geçirdim bu şokla gidip şokun internet sitesinden 80 liraya normal özelliksiz emniyet kemerli Bi mama sandalyesi aldım gayette işime yarıyor 2 ay önce 80 e aldım dün gördüm 150 olmuş