nurcannurse Bebeğim 4 aylık uyku eğitimi vermek istiyorum.Kucaktan başka hiç bir şekilde uyumuyor . Tecrübelerizden yararlanmak istiyorum. 😍 uyku eğitimi verip başarılı olanlar varsa bekliyorum önerilerinizş 🥰
ilosasell nurcannurse kademeli olarak beşiğine yaptırabilirsiniz bence 🙈 Yani işte ilk gün uykuya dalar dalmaz 2. Gün uyumak üzereyken 3. Gün işte kucağınızda mayışınca gibi gibi 🙈
ellerimtombik1 6 aydan önce uyku eğitimi önerilmiyor diye okudumburadan🤗bizim de 3 buçuk aylık şu an kucağımda uyuyor ben de oturup bekliyorum uykusunu almasını 😅
AtlasAysegul Evet verdim ama çok erken. Atak dönemleri geçsin öyle başlayın. Örneğin 6 ay atağı bitsin sonra başlayın derim. Ben kendime gçve bebeğime göre yorumladım ve uyguladım bazı yöntemleri
nurcannurse ilosasell Evet bi şekilde başlamam gerekiyor ama 6. Ay ı geçmesi lazımmış bilemedim şimdi🤔
ilosasell nurcannurse yok 4. Aydna sonra eğitim verilebilir sadece 4. Ay uyku gerilemesi ni bitirdikten sonra başlayın bence 🙈 6. Aydan sonra diş geliyor atak geliyor derken daha zor olur
ilosasell nurcannurse diş kaşınması ağzına bişeyler götümesi sürekli ağzının suyunun akması normal böyle olup 4 5 ay diş çıkarmayan bebekler var diş geliyor mu siz ona bakın damaklarında diş görünüyor mu diye 🙈