Kuzeybabyy Merhabalar oğluma iki ay önce wellcare marka park yatak aldık ama montesörriye geçtik anne yanı oluyor sallanıyorda iç yatakta dahil 650 ye veriyorum görsel ekliycem sıfır sayılır tertemiz kargo da yapabilirim
arasin_annesii Kuzeybabyy ayy bende bu aralar almak istiyorum ama ardahanda yaşıyorum kargo pahalı mi olur acaba bilemedim
Busragokceberra @Kuzeybabyy Farklı uygulamalara yönlendirmek yasaktır sadece buradan satış yapabilirsiniz bilginize 🌸
Kuzeybabyy arasin_annesii tekrar merhaba evet satacagım ama şehir dışına çıkma durumumuz oldu bir hafta on gün kadar eve dönümce kargo yapabilirim
arasin_annesii Kuzeybabyy olur benim de şu an acelem yok siz gelince yine burdan haberleşiriz o halde hayırlı yolculuklar 😊
Kuzeybabyy arasin_annesii merhaba park yatak için yazıyorum 😊 iç yatagı satmaktan vazgeçtim kargoda çok büyük olucak park yatağın çantası var sildim çantasına koydum zaten almak isterseniz
arasin_annesii Kuzeybabyy yaa yataksiz da olmaz ki ama mecbur yatak almam gerekecek oyle de bana pahali olacak biraz sagolun yinede 😊