Selin28 Arkadaşlarım bebeğim 1 yasinda doktor bu ilacı verdi alerji için ama ben ilacı bulamıyorum hiçbir yerde kullanan var mı nette kullanan çoğu kişi memnun olmadığını yazmış yan etkisinden dolayi
CatBoy Selin28 Koruyucu tedavi olarak çok sık kullanılan bir ilaçtır. Çok fazla da muadili var singulair, onceair, airfix, notta aklıma gelenler. Eczacı eşdeğer muadilini verebilir.
Momymetehan Ben kullanıyorum hala canım bı sıkıntı yaşamıyorum bulmakta da eczaneden alıyorum direk alerji doktorunun yazması gerekiyor ama
Selin28 Momymetehan ya öyle mi biz istanbulda yaşıyoruz bugün 4 eczaneye sorduk yok dediler depoya da baktık orda da görünmüyor dediler bize siz hangi ildesiniz acaba bide bebeğiniz kac aylik sizde yan etki yaptı mi bu arada bize de alerji doktoru yazdı ve kullandıktan sonra çözüm oldu mu
Momymetehan Ben de İstanbul esenler de yaşıyorum 7 aylıkken kullanmaya başladık hala kullanıyoruz bı yan etki olmadı bizde ve doktor sadece koruyucu vücudun alerjisini bastırmaya yardımcı olması için verildiğini söyledi
Selin28 Momymetehan bana da muadili verelim dediler aslında ben yqrin muadili alayım cok teşekkür ederim çok sağolun
CatBoy Momymetehan Çok fazla muadili var hepsi de aynı etkiye sahip. Alerjik astımım var bende yıllardır kullanıyorum hangisi varsa piyasada