EfraimYekta Bugün güvenilir bir sayfadan kehribar aldım bebeğim 3 ay 11 gunluk hem salyali hem gazı var huzursuz sizler kullandinizmi acaba faydasını gördünüzmü🥰
Sevinc-Berke EfraimYekta Bende kullanıyorum ama tam olarak faydası var mı anlamıyorum ya bebeğim 50 günlük gaz sancısı falan çekiyor öyle aman aman değil almadan öncede öyleydi ama çekiyor yani özellikle büyük tuvaletini yapmakta zorlanıyor çok 😥 Bu kehribar diş çıkarırken salyada falan çok daha etkiliymiş galiba genelde öyle diyorlar 🥰
Liyuzamomm Betullll Ne kadarlıkken takmaya başladınız acaba ? Benimki bir aylık kolye aldım ama boynuna uyurken iz yaptı çıkardım
Sevinc-Berke Liyuzamomm Benimkide yapıyor ama ben pek canını yaktığını yada rahatsız ettiğini zannetmiyor çıkarmadım o yüzden geldiği gibi taktım 😊 Eğer siz rahatsız olduğunu düşünüyorsanız sol el bileğine yada sol ayak bileğine takabilirsin öylede etkisini gösteriyor.
adrmz54 Yatarken benim bebeğimin boynuna iz yaptı gündüz takıp gece çıkarıyorum yinede etkisi olur mu yoksa hep mi takmak gerek acaba
Liyuzamomm Sevinc-Berke Tenine temas etmesi şart dimi tulum üzerinden felan taksam ? O şekilde de etkisi olur mu
Tombiktos Ben dr kehribar sertikalı aldım ama burdan bi arkadaş tuzlu suya koyun yukarda kalırsa orjibal aşagı inerse sahte dedi iyi bir site olmasına ragmen altta kaldı kolye takmıyorum su an kararsız kaldım.
EfraimYekta Tombiktos tam olarak o tuzlu suyu nasıl yaptınız benim bildiğim bir su bardağı su 7 tatlı kaşığı tuz karıştırılır birde ipli kehribar orijinal olsada batarmis sadece boncuk boncuk atmak gerekirmiş
Tombiktos EfraimYekta benim yaptıgımda 1 yemek kaşığıydı evet ipli benimkisi demek ondan dolayı battı