Srplty ikiz bebeklerimin başına geldi canım ben 33+2 de doğum yaptım ve bebeklerimin ikisininde topuk kanlarinda kah hormonu değerlerinin yüksek çıktığını ve bizim hemen endokrinoloji doktoruna gitmemizi söylediler biz hemen bu bölüme sıra aldık ve bebeklerime tahliller yapıldı bu kah dedikleri hormon devamlı olarak yüksek cikyordu birde başka sehirden bir başka sehire gidiyorduk muaneye biz düşün yani bu süreç boyunca her dedikleri tarihte tahlileri yaptırmaya devam ettik bu hormon sonucu bir haftada anca çıkıyor sonuçları devamlı telefondan öğrendik ve cagirdiklari tarihlerde gitmeye devam ettik sorduk ne gibi hastalık tedavisi nasıl diye ömür boyu ilaç kullanılıyormuş bu hastalikta ölüme kadar götürüyor deyip bizi o kadar korkutmuslardiki gidip gelmekten değilde çocuklarımın devamlı rezil olmasından gerçekten yorulmuştum acaba hastalarmi acaba ne olacak diye kaç ay hayatımız bu sıkıntılardan geçti her doktora gittiğimizde doktora bebeklerimiz hasta ise bize ilacını verin diyorduk bize kesin tanı olmadığı için ilaç tedavisi başlamayacaklarini söylüyor bu değerlerin erken doğuma bağlı da olabilecegini diyorlardı bu hastalıkta kilo çok önemli benim bebeklerim her ay gayet güzel kilo alıyorlardı sizin kilonuz nasıl bilmiyorum bize doktor bu hormon değerinin düşebileceğide söylüyor bir umut bekliyorduk bı baksan değer normal bir baksan yüksek çıkıyordu bize değer düştüğü ve normale döndüğü an hastaneden sizi ayiracaz demişlerdi dedikleri gibide oldu 6 ayin sonrası bizim kan değerlerimiz düzelmiş ve hastaneden doktorlar bizi ayirmislardi bizim bu hormon dedikleri gibi sadece erken doğuma bağlı birşeymis doktor zaten demişti erken doğuma bağlı da kaynaklı olabilir çok kişi böyle oldu diye çok şükür rabbime hepsi geldi geçti biz bu süreci böyle atlattık siz kaç haftalık doğdunuz acaba