2melekannesi__ Bebeğim 27 günlük. Bu 5.hafta atağı ortalama kaçıncı günde başlayıp bitiyor? Bebeklerinizde ne gibi davranış değişiklikleri oldu? Beni ve bebeğimi neler bekliyor sevgili anneler?🙊
Linos1912 2melekannesi__ bence kendinizi böyle şartlandırmayın şartlsndırırsanız çekmiş olursunuz biz de 5. Hafta atağı asla olmadı
Nevarebeka1 2melekannesi__ 5. Hafta o kadar zor değil korkma biraz huyu değişiyor uyuma şekli değişiyor mesela süresi değişiyor 5. Haftaya kadar bebeğim 2 saat uyanık 2 saat uyurdu gündüz gece dahil şimdi gündüzleri çok az uyuyor 😞ama her bebek aynı olmaz belki seninki hiç yaşayamayacak zaten anlıyorsun bişeyler oluyoe çocuğa değişiyor
2melekannesi__ Linos1912 internetten okudum da yazılanlar bebeğimle uyumlu gibi o yüzden acaba başladı mı diye merak ettim. Neyle karşılaşacağım bilirsem daha iyi olur önden hazırlarım kendimi
2melekannesi__ Nevarebeka1 tabi canım bebekten bebeğe değişir takip ediyorum bakalım uyku süresi emme süresi nasıl olacak inşallah en hafif şekilde geçiririz 🥰