Minikumudum Kızlar 6 yaşındaki kız çocuğuna ne alabilirim, özel tatlı birşey olsun istiyorum halasıyım ve tek kızımız. Değişik ne yaptırabilirim sevinmesi için 😊
SarAy Minikumudum içinde eşyaları olan ahşap evler oluyor öyle bisey alabilirsiniz.bide simdikiler poly pocket bebekleri seviyor kızımdan biliyorum 😊Allah hayırlı uzun ömürler versin….
Noname21 Minikumudum oyun evi alabilirsiniz Oyuncaklarin içine ses kayıt cihazı koyuyorlar sizin sesiniz oluyor. Karnına basınca mesela iyiki doğdun halacım gibi.
Kahve_kokusu Minikumudum bence unicorn lu elde orgu at yaptirabilirsin . Simdiki cocuklarin genellikle hoşuna gidiyor yanina birde takim alabilirsiniz
Minikumudum SarAy şimdi bakacağım teşekkür ederim . Birde ben arada ona hediye alırım çay takımı yemek takımı almıştım oyuncak olarak bu farklı olsun dedim 😂
Minikumudum ikikoalaanasi elsayı çok seviyor da pasta kıyafet elsa zaten birde oyuncaklarıda hep elsaymış
ikikoalaanasi Minikumudum unicornlu kostüm alabilirsin taçlı falan seviyorsa süsü sürülebilir makyaj setleri var çocuklar için bebeklerini süslemesi için alabilirsin. Eğlenceli olur onun için. Slime tarzı şeyleride çok seviyorlar set olarak satılıyor boncuklu falan. Kendi kardeşimden esinlenerek yazdım bunları fikir olur umarım ☺️
kurkmantolumadonna Minikumudum Eger cok sık seyehat ediyorlarsa güzel pembis bir çocuk valizi alabilirsin canım
AgentMom Minikumudum kaykay paten scooter, ya da kask falan da olur. Ama benim oğlum geçen sene 6 yaşında paten istemişti ve evde kaymaya başlamıştı. Eğer yoksa onu alabilirsiniz
Minikumudum AgentMom peki binada kullanılır mı ? Alt katları rahatsız olabilir. Benim oğlumuzda var schooter çok ses yapıyor kaldırdım
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Minikumudum Oyuncak ahşap mutfak su kendi renklerini seçip boyanabilen☺️
AgentMom Minikumudum pateni ilk evde kullandık. Halı üstünde zor gidiyordu ama ayakta kalmayı öğreniyor. Halısız ses çıkıyor
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Minikumudum Çok güzeller. Kızıma 3 yaş doğum günü hediyesi olarak alacağım. Eylül de 🙈
ArtHistory Minikumudum polly pocet bebekler muhteşem kızım 7 yaşında koleksiyonu var çok severek oynuyor.