Kuzeyiinannesiiiiiii Kazılar pazar günü 20 günüm doluyor 20ngun bile bunaldım evde sorum şu gece eve ezandan önce mi girilmesi lazım 40nci güne kadar yoksa 12dej sonra mi
1902ctn Kuzeyiinannesiiiiiii benim bildiğim hava kararmadan önce evde olman ama ben şahsen hiç takmadım dışarda dolaşmadım ama kayınvalideme anneme gittim sürekli evde oturunca bunalıma girer insan zaten sıcak hava bi de bebek ağlaması hiç çekilmiyo 😁
zisanc Kuzeyiinannesiiiiiii böyle bir şey yok allah aşkına çocuğu doktor kontrolünede mi götürmüyorsunuz?
Bebegim_ben Kuzeyiinannesiiiiiii Kaynanam hep derdi gün batarken ve gün doğarken dışarda olma ve bastiggin heryere beslemeyle gec allahin izniyle hic bisi olmaz derdi bende hep öyle yaptm
Essemine Kuzeyiinannesiiiiiii ben bebeğim 20 günlükken istanbuldan Bursa’ya gittim 40ı çıkmadan geri döndüm ve akşam yolculuk yaptım çok şükür hiç bir şey olmadı böyle şeylere takılmayın bence
Gozde25 Kuzeyiinannesiiiiiii valla bınlar yok artık ya yok lohusa dışarı çıkmaz yok bebek şöyle böyle dışarı da çıkıyorum akşam da çıkıştık ha çocuk küçük olduğu için hasta etmemek çok dikkat etmek lazım hava sıcak terletmemek lazım çok fazla durmasan da çık canım insan gerçekten bunalıma giriyor 1 aylık olduk bugün 15 gümden sonra sıkıntıya girmeye başladım ben çıkınca kendime geliyorum