Brutal-Betty Kızlar yoğurt Havuç Patates Balkabağı Bunları denedik şimdi neyi denemeliyim sebze çorbaları nasıl yapılıyor yardımcı olur musunuz
Saziyersin Brutal-Betty ben pırasa brokoli karnabahar denedim sonra muz elma armut kuru kayısı seftali denedim simdi.hep eşleştirme yaparak yemeklerini yapiyorum
Saziyersin Brutal-Betty birde avakodo denedim simdi.tavuk suyunu denedim artık çoraplarını ilave ediyorum ondan sonra ilik suyuna geçsin yapmayı.dusunuyorum en önemlisi.yumurtw sarisi deneyin birde biraz karışık.yazdim ama
Brutal-Betty Saziyersin yumurta sarısını en son deneyecem meyvelere geçiş yapmadan yulaf irmik pirinç unlu şeyler yapmak istiyorum en son meyveleri denemek istedim ama sebzeli çorba için ilik suyu kullanacam da erken mi onu bilemedim
Brutal-Betty Bebegimicin1 Brokoli sindirimi zor olduğu için +8 den sonra patlıcan da. Tadimlar da önermedi doktorumuz
AtlasAysegul Bebegimicin1 Patlıcanı bizim doktor vermiyor. Siz verdiniz mi? Şu an 27 aylığız hala vermedim.🤷Arada merak ediyor tadını benimki. Deneyiminiz ve fikriniz nedir bu konuda?
Saziyersin Kuzucukumsu alerjisi var mi diye denedim sebze corbalsrina brokoli hep.koyuyorum benim oğlumda ilk baslarda gazlı bebek olmasına rağmen oyle gaz sorunu ile karşılaşmadık tercih meselesi tabi mevsimin de olduğu için ben verdim zaten suan 7. Aya girecez 4 gun sonra
Kuzucukumsu Brutal-Betty bu başlığı ben de açacaktım siz benden önce davranmışsınız aynı durumdayım. Karnabahar brokoli demiş arkadaşlar ama henüz erken.
Brutal-Betty Kuzucukumsu evet Brokoli patlıcan için erken sebze çorbası yaptım bugün denediğim sebzeleri hasladim haşlama suyuyla Blender dan çektim çok sevdi