BeniSahteSevme Kızlar içerik üretmek istiyorum. Sessiz vloglar şeklinde. Günlük hayattan kesitler olarak ama telefon degistirecm onu bekliyorum ✔ Varsa aramızda edit falan onları danışmak istiyorum
Gzdzeynep BeniSahteSevme kanalım var gezdiğim yerleri çekip paylaşıyordum 4 senedir falan hiç bişey paylaşmadım tekrar başlamayı düşünüyorum kafamda bikaç video fikri de var inşallah çekeceğim :D i movie kullanıyorum ben telefondan direkt paylaşabiliyordum o şekilde.
JackDaniels BeniSahteSevme Benim tavsiyem youtube değil instagram üzerine yoğunlaşın. Artık eskisi gibi youtube yok malesef. Zaten youtubenin ekmeğini yiyen kesim belli. İnstagramda daha fazla kitlelere ulaşmış olursunuz. Özellikle reels çekerek keşfete düşme şansınız çok fazla. Instagram hem kısa süreli hemde ilgi çekici olduğu için insanlara daha cazip geliyor. Yani youtubeden açıp en basiti 10 dakikalık video izleyeceğine insanlar reelsları izlemeyi tercih ediyor🙏🏻 Ekstra sorunuz olursa yanıtlarım
BeniSahteSevme Bebeğimle bir gün şeklinde başlamayı düşünüyorum Kahvaltısı Bakımları Ara öğünleri Ana yemekleri Oyunlarımız Derken bu şekilde bir içerik planlıyorum E biraz da temizlik dahil oldu mu yeter diye düşünüyorum
BeniSahteSevme Ben çok seviyorum izlemeyi özellikle sessiz vloglar hoşuma gidiyor alt yazılı şekilde 😍
BeniSahteSevme Mommysharkdoodoodoodoo kız ben instgarmda da seviyorum paylaşım abartmamak kaydı ile ama youtube daha özel olur birde kendimi göstermeyi düşünmüyorum orda
BeniSahteSevme Mommysharkdoodoodoodoo haha kız yok telefon alicam yeni onunla çekerim birde tripot hiç bisey olmasa kendime anı kalır 😊
Mommysharkdoodoodoodoo BeniSahteSevme ben şeyi seviyorum tam temizlik yapmadan önce temizlik yapan kadınları izlemeyi. Hızlandırılmış şekilde. 😁 Onu izlerken temizliğim kalıyor
BeniSahteSevme Mommysharkdoodoodoodoo bende iste hem o şekilde mesela bir gün detaylı salon temizliği derim ama onda görünme ihtimali oluyor haha
BeniSahteSevme Pol34 evet canım bende öyle kafam dinleniyor resmen o yüzden bende içerik üretmek istiyorum severek yapacagimi düşünüyorum severek izledim için bilemiyorum 🌸
BeniSahteSevme Gzdzeynep o dediğiniz programı telefona yüklüyorsunuz değil mi ordan da videoyu yükleyip o şekilde kesip biçip müzik ekliyorsunuz farklı detayı var mı ve ücretli mi bu uygulama ve en son andorid için mi uygun 😊🤹♀️
Gzdzeynep BeniSahteSevme iphone için maalesef android telefon hiç kullanmadım o yüzden bilgim yok o konuda kullananlar vardır cevap verirler telefona yüklenip film oluşturuluyor onu da aynı şekilde kanala yüklenebiliyor. benim için videoları bilgisayara atıp düzenlemekten çok daha kolaydı. ama bilgisayardan da movie maker ile basit şekilde yapabilirsiniz.