yavrusununannesii Arkadaşlar oğlum doğduğunun 2. Gününden beri bu iletle uğraşıyoruz kullanmadığımız krem kalmadı bitkisel kortizonlu zeytinyağı kantaron yağı 3 farklı alerji doktoruna götürdük 3 tanede cildiyeye götürdük hemen 2 kere deri testi yapıldı kandanda bakıldı alerji yok atopik dermatit diyip gönderdiler şuan 6 aylık bebeğim kendimce acaba testlerde mi çıkmıyor diye diyetde yaptım yok hiç birşey işe yaramadı en son burda birinin paylaşımını gördüm Ankara Keçiören gazinoda çağrı baharat diye bir yer varmış egzama için krem yapıyormuş bende denemekte fayda var dedim gitdik aldık şimdiye kadar aldığımız kremlerden çok uygun 30 tl kremi ellimize aldığımızda hiç geçirecekmiş gibi bir his vermedi bize vazelin gibi kokuyor zaten içinde vazelin ve bitkisel yağlar varmış kullanmamızın birinci gününde gözle görülür bir derecede fark oldu şuan 3. Günümüz sırtındaki ve gösündeki egzamalar tamamen geçti yüzünde çok az kaldı bu arada yine burada görmüştüm instagramda snm Lokman aktar diye bir sayıfa oradaki setide aldık 300 lira fiyatı hiç faydası olmadı orayı görüpde almayı düşünenlerede fikir olsun tabi her vucüd aynı değil bize iyi gelmedi
Senin için gönderimi kopyaladım canım detaylı anlatmıştım