AliAsafinannesiiii MRKbra biz geçen hafta cumartesi günü sünnet ettirdik ama bizim dikişli değil klipsli yaptırdık dünde götürüp klipsini çıkardılar şuan bı sıkıntı yok
Gmomboys MRKbra 6.ayda yaptırdım dikiş düşen bişey görmedim 4günde falan geçti iyice bi haftaya normalleşti
Bsradskran MRKbra 4 aylıkken yaptırdık dikişlerinin düştüğünü bile görmedik hemen iyileşti diyebilirim
MRKbra Bedsssss çok geçmiş olsun benim oğlumun da 16. Gün bugün 2 tanesi düşmedi henüz demekki normal
Bedsssss MRKbra doktor spreyini sıkın acı ağrı yapmayacak istedgi zaman düşsün korkmayın dedi ben pek skmiyrom sprey belki ondan düşmemiştir bir tanesi düştü daha
Gmomboys MRKbra valla bize ılık suya oturtun yarım saat dediler ama oğlum durmadı 4dk dan fazla bende bi daha koymadım . Eski hali daha pipi gibiydi valla böyle değişik bişey oldu
MRKbra Bedsssss bize sprey vermemişti doktor zeytinyağı sür dedi bol bol ilk 1 hafta sürdüm sonra kızarıklık yaptı diye bıraktım dikişle alakalı bişey demedi zamanla düşer dedi merak ettim bende