Gzmmm https://www.hizliresim.com/sefanqs Kızımın Doğum günü Pastalar da çok aşırı pahalanmış Kendim yapmayı düşünüyorum ama bu alttaki Kıvrımları nasıl yapabilirim Bir kalıbı yoktur sanırım ama
Seherbgs Gzmmm buttercream yani yağlı krema ile sıkılmış. Sıkma torbası ve duy ile öyle bir başlığınızın olması lazım elinizde yatkın değilse zor olabilir sizin için
Baharomer Gzmmm YouTube detaylı videolar var canim onlari izle hangisi sana kolay gelirse o şekilde yaparsın sende ama kaliteli malzeme kullanırsan işin daha kolay olur
Gzmmm Seherbgs Şeker hamuru Sanıyorum evet zor olabilir benim için 400/500 lira istiyorlar küçük pastaya Bende uğraşayım dedim 😌
Gzmmm Baharomer teşekkür ederim Sadece şu alt kıvrımları bulamadım Nette nasıl yapıldığını kremamı şeker hamuru mu anlayamadım şeker hamuru gibi geldi ama
Baharomer Gzmmm bencede şeker hamuru o hamuru düz normal bir şekilde açıp bıçakla kesip elinizde kıvırıp şekil verebilirsiniz şeker hamuru yapılışı yazsan çıkar canım ama benzer şeklini şantiylede yapabilirsin
ofkelisirin Gzmmm ince uzun açıp uçlarını büzgüleyeceksiniz şeker hamuru o da canm size kalmış krema da olur duylarla yaparsınız
Meyra Gzmmm o kıvrımlar şeker hamuru hamuru açıp elinizle veya örgü sisi gibi şeylerle kıvrımları yapabilirsiniz krema değil ama siz isterseniz krema ilede yapabilirsiniz
Gzmmm Sanyam yaaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun bu pastanın altındaki kıvrımları nasıl yapabilirim şeker hamuruyla İsim yazanyerde de var ya kıvrım onun yapımı 🌸
Sanyam Gzmmm o kıvrımları kremsanti canim krem santi poşetiyle yapabilirsin başlıkları varsa düz olanı sec
Meyra Gzmmm evet kremada kıvrımlar çok zor olur profesyonellik ister ne kadar duy olursa olsun hiç riske atmayıp şeker hamurundan deneyin önce küçük bi parça deneyin sonra tamamini yaparsınız