Mamasboy Selam kızlar, kanguruyu kaçıncı ayda kullanmaya başladınız? Oğlum 45 günlük doktora sordum kullanabilirsin dedi ama çok mu küçük sarkar mı içinde bilemiyorum. Sizlerin deneyimlerinizi merak ediyorum 🥳 Marka önerilerine açığım 🙂
Gzdzeynep Mamasboy 4 ay ya da 7 kilo civarı kullanılmaya başlanmasını öneriyor doktorlar tabi yenidoğan aparatı yoksa. ergonomik bir kanguru edinmek lazım. bir de ilk 4-5 ay için sling çok daha uygun. ben ilk 4 ayda slin sonrasında ergonomik bir kanguru kullandım. kanguruyu hatta hala tutuyorum yürüyüşe falan gidersek sırtımda taşırım diye 2 buçuk yaşında kızım.
JaneEyre Bende iki ay kadar kullanmistim sonra kullanamadim oyle duruyor bir kosede.. ilk zamanlar rahat oluyor :)
Mamasboy JaneEyre bir yemek bir ütü bile yapamıyorum ya babasında bile durmak istemiyor hep üzerimde 😁kanguru ile rahat ederim diye düşünüyorum en azından işimi de yaparım
JaneEyre Mamasboy ben yemegimi gece yapiyorum hem tencere yemeklerini ozellikle. Camasir utu islerini falanda hep gece hallediyorum benim bebegim 9 aylik oldu. Gunduz bir is yapmiyorum aksamdan hallettigim icin butun gun ayaklanan bebegimle ilgileniyorum :) isler beklesede olur