Pinar_kb htceee98 hayır ilaç bitti aynısı devam.ediyor. bende her gün zeytinyağı içirmeye başladım. Daha rahat yapıyor 👍
serebro htceee98 duphalac değil de başka bir şurup vermişti dr kabızlık için yine ben faydasını gördüm bir süre sonra ilaci bırakınca da rahatlama gördüm bebegimde
Leyla21 Milasmomm htceee98 zeytin yağını öneririm duohalac kullandım ama hakiki zeytin yağı bulun biberonla mamaya ekleyerek gazi varken de çay kaşığının ucu ile verirdim o kadar rahatız ki artık ilk çocukta hep acemilikle ilaç kullandım gaz ve kabızlık için .ama artık doktorumda bitkisel çözümlerden yana 2. Cocugum da gayet rahat
Alyehus Bizim Doktorumuz en doğal ilaç zeytinyağı korkma günde 1 çay kaşığı zeytinyağıni sütünü sağ ver dedi her gün veriyorum. Hatta kaka yapması bazen 3 günü buluyor popdan 4 ml enjektör ile sıkıyoruz çok faydasını görüyoruz ☺️
Leyla21 babyfaceee doğumdan itibaren veriyordum azar azar instagramda draliaybar doktorumuzun adresi ordan bakın galiba zeytin yağı ile ilgilide bilgi vermişti yanlış değilsem.
Alyehus Ahriek Uzun süre yapmayınca sıkıyoruz onu da kendisi önerdi akşam sikarsak sabah sabah sıkarsak Aksam yapıyor ☺️2. Ayından beri yapıyoruz bağırsaklarini yumuşatıyor ☺️fitili önermedi bağışıklık kazanir bağırsak tembelliği yapar dedi