Humhuma1 Kızlar Amazon uygulamasını kullanan var mı ordaki fiyatlar nasıl sizce.. bebeğime kiyafet almayi düşünüyorum Amazondan
Deletedmom54544 Humhuma1 @Woody Bu arkadaşımız kullanıyor. Ben de yeni indirdim. Prime üyelik de varmış. Ama maalesef ücretli oluyor
Deletedmom0099 Humhuma1 trendyol gibi satıcılar üye olup oradan gönderim yapıyorlar mesela defacto gibi fiyatlar da uygun oluyor diğer sitelere göre ben memnun kaldım alısverislerimden, iadesi de kolay kapıdan gelip aldılar
Bellatrixxx Humhuma1 kıyafet almadım ama kitap fiyatları çok uygun oluyor. Bebeğim için baya kitap almıştım oradan. Bir de telefon almıştık. Alışveriş yapıyoruz memnunuz biz.
Deletedmom_50 Humhuma1 amazon en güvenli e ticaret sitesidir. Alıcı en iyi koruyan sisteme sahip. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
Humhuma1 Deletedmom54544 daha yeni kotonun çocuk ürünlerine baktım trendyolla karşılaştım Amazonda daha uygunlarmis
Humhuma1 Deletedmom_50 çocuk maması aldınız mı amazondan merak ediyorum da..baktım sma 1 de indirim var emin olamadim
Deletedmom_50 Humhuma1 mama da aldım, bez de, kedi maması ve çeşitli elektronik aletlerimi. Elektronik alet alacaksam veya yüksek meblağlı bir şeyler, mutlaka amazon tercih ediyorum.
mamanveutdormir Humhuma1 ben aktif kullanıyorum ama yurtdışındayım gayet memnunum. türkiyede nasıldır bilemem 🤷🏻♀️
Ebruli101 Humhuma1 ben avent suluk aldım salı günü aldım dün teslim edildi ve güzel paketlenmişti memnun kaldım
Nurcan-masal Humhuma1 amazon kullanmıyorum ama lc waikiki indirmiştim beş ay önce falan havalar soğuduğu gibi yazlıklar 10-15 tl ye indir yazlık bir sürü şey aldım hem kaliteli hem uygun🌸