Rosaa Evet bacimsular başladık bakalım nasıl geçecek. Kış olmasi beni tedirgin ediyor ama belitiler gosterdj oğlum bakalım zor olacak gibi ama sabırlı olmaliyim
susunbebekuyuyo Rosaa ne gibi belirtiler vardı acaba benim kızım 27 aylık bezi kuru kalkmıyor kakasını gizlenerek yapmıyor kakasını yaptıktan sonra kaka yaptım diyor ama tuvalete çok hevesli önümüzdeki ay başlamayı düşünüyorum bende
Asyahira0655 Rosaa bizde 22 ayligiz bende dün başladım ama gece guvenemedim bez bağladım gündüz uyuyana kadar bez yok ve 2 kere pijamaya 2 kere lazımliga yaptık dün Allah yardımcımiz olsun🤔🥴
ikikoalaanasi Rosaa bol sabırlar diliyorum. Ben bir gün sonunda bıraktım. İstemezse hazır değilse olmuyor ne yazık ki. Sana stres olarak geri dönüyor çabaların
Rosaa susunbebekuyuyo valla bizimki saklanarak yapiyordu ,bazen kuru kalkıyordu ama sık değil . Bide bezden rahatsız oluyordu . Bakalım daha küçük çiş kaka diyor ben deyince kendi başına demiyor umarım alışır
ikikoalaanasi Rosaa Normal zaten ama en son lazımlığa oturmak istemedi ne yapsam yapayım inat etti bende baktım olmuyor sinirleniyorum bıraktım ikimiz içinde doğru zaman değil dedim belli ki 🤷♀️