semaahmet Egeberk kız neyin farkliligi Allah aşkına alsan giysen ne olucak iki saniye sonra çıkacak😁😁 ne gerek var masrafa
Sogancik Egeberk Yok canım ya. Ben netten onlara bakmaya bile utanıyorum 😁 ama giysem valla renk katar ilişkimize 😂
Egeberk Sogancik bende giyip farklı davranamiyorum ama en azından göze hitap ediyor ☺️ he çok istersim kostumdeki moda girmek o ayri
busraaldemir1485 Yengecanne_ yok bence hediye paketi yapsın kendini kırmızı kurdeleyle sadece kurdele olur mu ahahah 😂😂😂
Egeninguzelannesi Egeberk Trendyoldan bakabilirsin ama görsellerde ki gibi olmuyormuş kumaşları bazen yorumlara bakın mutlaka
Egeberk semaahmet sizin düşünceniz benim eşim cokkkk severrr değişikliği 🤷 ayrıca cikicak diye pijama ile de durmak istemem ☺️
Egeberk lalbg sabah yapıcam demedim ayrıca sabah ta yaparım akşam da lütfen yorum yapmak için yapmayın doğum günü diye açıklama da yaptım
zeynep91 Oglumcanim_ sana nasıl yaptığını sormadı burda bayan valla senin kuyruk acın var bence durduk yere triplere girmişsin 😂😂