Tgb9191 Oğlum doğduğunun 2. Günü sarılık testi oldu değeri 11 çıktı doktor 5. Gününde tekrar yaptı 13 çıktı 7. Günden sonra düşüşe geçiyor dedi 7. Gündede 13 olunca bir müdahalede bulunmadı şuan oğlum 45 günlük ama azıcık daha sarılığı var tam olarak geçmedi cumartesi testte götürücez tekrardan ne zaman tam anlamıyla geçiyor neden böyle oldu geçmedi yaşayan var mı bu durumu ve ben hep anne sütüyle besledim
Klp Tgb9191 soyle emzirme sıktığınız nedir ben iki bir saat araligini yaptım emmesede kasikla sütü sagip verdim oyle oyle dustu
amansallagitsin Tgb9191 surekli emzir ben 1 saat arayla emziriyordum uyandirip uyandirip ole ole atlattik sukur
Tweety_05 Tgb9191 uzayan sarılık oluşmuş sizde kızım 2 aylık olana kadar sarılık devam etti anne bebek kan uyuşmazlığımız vardı birazda onun etkisi vardı babaannem şekerli su vermemi istedi artık en son çare verdim çünkü küvez yolu görünüyordu verdikten sonra geçti sık doyurun bazı annelerin sütü de sarılık yapabiliyormuş doktor bana sarılığın bir çok çeşidi var dedi suan evde 33 günlük bir bebeğim var onu da şekerli su ile atlattık gözlerinde çok az kaldı en son gözde gidiyor zaten
Defneozge07 Tgb9191 bebeğinin doyduğuna emin olmalısın kan şekerine bakıyorlar düşük ise mama takviyesi veriyorlar doymayan çocuğunda sarılık riski devam ediyor demişti doktor
Tgb9191 amansallagitsin gündüzleri saat başı gece 2 saatte bir emziriyorum bu kadar uzaması canımı sıktı
PembePelikan Tgb9191 uzamış anne sütü sarılığı deniliyor, gayet normal bir durum, zaten sizde az kalmış diyorsunuz bazen iki ay sürebiliyor, oğlum da 42 günlük değeri 2 ye düştü biraz daha zamanı var
Tgb9191 Defneozge07 çişli kalalı bezleri var 2850 kg doğdu 1. Ayının sonunda 4250 idi doyuyodur diye düşünüyorum 🤷🏼♀️