Cihangirinannesi25 Yagmurasya Bende burda kalıyim çünkü 10 aylik oğlum gece 10 kere uyanır meme verip tekrar uykuya dalıyor nasıl kesicem ve uyanamamsi icim nasıl yapicam🙄🙄
Yagmurasya aysenurbahadir Cihangirinannesi25 memede uyutmak mı bir dahaki cocukta tövbe gerçi öyle zorluyor ki bu gidişle kardeşi olmayacak doktora sordım memede uyuyan bebek deliksiz uyumaz ama bu kadar sık acıkmaz dedi dün meme icin kalktıgında su verdim bana mısın demiyor 1 saat yatırmaya calıstım sonuc geme meme bunu bebeklerimize yapan bizleriz ama düzeltemiyorum bu süt illa bitcek o zamam ne olcak cok merak ediyorum
Cihangirinannesi25 aysenurbahadir Ne yapıcaz çok yordu beni uykusuzluk çocukta en çok n3 seni zorladi deseler sadece uyku derim diğer kalan herşey çok rahattı 1😣
aysenurbahadir Cihangirinannesi25 gece bazen çocukla kavga ediyorum 😄 bir uyku danışmanı sanırım öyle bir kadına yazdım acil uyku eğitimi vermeniz gerekiyor demişti
Yagmurasya Doktor su ver pışpışla diyor ama olmuyor 1 hafta sancı cekersin diyor ben 1 saat dayanamıyorum 6bucuk aydır uykusuzum gücüm yok ki kesmeye
defneninannesiii2 8 aylık kızım bende aynı şekilde memede uyutuyorum geceleri bazen çok sık uyanıyor bende ne yapacağım bilmiyorum cidden meme sallama gibi değil ki zor bırakılır