25gulsum_11 kızlar 2bucuk aylik bebegim var ilk sütümden sagdigim iki poşet süt var buzlukta ama sütü vermekte tedirginim ilk sütüm özür dilerim ama sümük gibi kıvami sizce vermelimiyim
Fay219995 25gulsum_11 simdi sütun varsa buzluktakini bosver ver tabi yagli ya ondan ama bozulmuş taa olabilir
tazeannee_ 25gulsum_11 valla benimde vardı oğlum 2 ay 19 günlük geçen hafta verdim.sütüm olduğu halde ilk süt çok faydalı…
Aalya 25gulsum_11 geceden buzdolabının altına koy sabah a buzu çözülmüş olur. Poşetindeyken calkala sütle yağı birleşiyor tekrar .benmari usulü ısıt .bozulup bozulmadığını anlarsın zaten emın ol tadına bakınca
MilkLover 25gulsum_11 çocuğun doğdığı anda ihitiyacı olan tüm vitamin vs ilk sütün içinde neden bu kadar beklettiniz en baştan verseydiniz keşke. Hastalıklara karşı koruyacak bağışıklığını arttıtacak bi ilaç o süt. İlk hafta benimde yağlı bir süt gelmişti ama sümüksü değildi kıvam. Belki kişiden kişiye değişiyordur kıvamıda.
25gulsum_11 MilkLover yok cocugumu hep emzirdim fazla oldugu icin dolapda kaldi herkeste verme diyince bekledi baya
[silindi] sakın atmak gibi bir hataya düşme sakın,, dünyada o süt kadar faydalı hiç bir şey bulamazsın bebeğin için.. mutlaka içir bebeğine..
25gulsum_11 [silindi] ya oyle tabide insanlar içir icirme diyolar hep arafta kalfim bende cok faydali oldugunu biliyorum
abeku Buzluktaki sut 3 aya kadar durabiliyo diye biliyorum. Sut cozulunce birazini ocakta kaynat kesiliyosa bozulmustur zaten.