Angelll35 İzmirli kızlar sizin oralarda nasıl durum Buca dan bildiriyorum yıkılıyor buralar dolu şimşek gök gürültüsü uyuyamadım 😔
Angelll35 Deletedmom8453 valla bizimki su içinde içeriye girecek diye korkuyorum 4. Katta oturuyorum bu arada inşa 1. Katları falan su basmaz 🙏🏻
Angelll35 zeynepmommm çok korkuyorum ben gök gürültüsü ve şimşekten ve hiç durmadan çakıyor sürekli odanın içi bembeyaz oluyor yağmur desen aşırı şiddetli sesi bile korkutuyor
Angelll35 Deletedmom8453 evde değilseniz hazırlıklı olun geldiğinizde bizde cam balkon var bir tane cam açıktı sadece bu kadar gireceğini düşünmemiştim balkon sırılsıklam halı kilim ne varsa berbat halde
zeynepmommm Angelll35 ayy Allah yardımcın olsun ben istanbulda oturuyorum burda da yağıyor ama ablamın tarif ettiği kadar değil
Angelll35 zeynepmommm İzmir de nadir olur bu kadar yağmur inşallah felaket olmaz su baskınları falan çünkü normal bir yağmur değil saatlerdir hiç durmadan yağıyor
Angelll35 Birkedilianne Buca da nerdesiniz allahtan benim eşim uyanık yoksa bende çok korkardım böyle de korkuyorum gerçi ama 😂
Mercimekannesi Angelll35 kesinlikle normal bir yağmur değil. Karşıyakadayım burası da aşırı şimşek çakıyor gök gürlüyor çok yağıyor. Rabbim afadından korusun
Birkedilianne Angelll35 yıldız mahallesindeyim canım korktuğumuda biliyor halbuki bir balkona gidip sigara içiyim dedim korktum içeri kaçtım siz neresinde oturuyorsunuz
Angelll35 Birkedilianne ben çevikbirdeyim annemler yıldız tarafında oturuyor heryer de yağıyor sanırım aynı şekilde ben diğer odaya bile gidemiyorum korkudan en üst katta oturuyoruz çatıdan çok ses geliyor
Angelll35 Mercimekannesi amin inşallah bende korkuyorum inşallah afet gibi bir durum olmaz kimsenin ne malına ne canına gelmesin 🙏🏻