ecemakca 13 aylığız iki gündür uykuda oluyor genelde hırıltısı çok sabahları uyandığında da öksürüyor hırıltılı. Gündüz hırıltı vs yok böyle bişey yaşayan var mı
Gulsenck ecemakca bizde aynı şikayeti yaşadık faranjit olmuş dedi ama sonra öksürüğe çevirdi bide idrarda enfeksiyon çıktı bizim antibiyotik verdi doktor çok şükür toparlıyoruz hırıltı geçti uykuda ı ı ı diye sesler çıkarıyordu o da geçti arada öksürük var inş o da geçecek
Meryem111 ecemakca bizdede aynı sorun var aksam hatta fizyolojik suyla temzlk yapmaya calştık doktr öyle syledi
Fadime99 Benimde aynı sorun vardı 4 aylık bebeğim sezeryanlı bebeklerde oluyor dediler ama ben genede doktora gittim hava ve balgam söktürücü verdi 1-2 haftaya geçti allaha şükür
ecemakca Gulsenck rabbim şifa versin nerden nereye öksürükten idrar yolu enfeksiyonu. Alerji mi acaba diyorum cünkü gece oluyor hırıltı uyuyunca
leblebiannesi ecemakca geniz akıntısı olabilir. Yastığı biraz yükselsin. Ben normalde yastıkla uyutmam. Sadece öyle durumlarda bok su içirin gece yastıkla yatırınca geciyor.bş de hemen sırungayka pekmez içiriyorum gece. Sabahına da ballı ıhlamur. 🤗
ecemakca Meryem111 temizlikten kastınız fizyolojik sıkıp aspiratörle çekmek dimi bide burun temizliği varmış cünkü temizliyorum sürekli
leblebiannesi ecemakca arkadasların da dediği gibi ben zaten sık sık burnunu temizliyorum havalar malum