Altaycenk Kizlar covid atlattım ama mide bulabtım geçmedi , dunhastaneye gittim cigerime röntgen çektiler temiz kalbime ekg temiz , kanda enfeksiyon yok ,
Altaycenk rla Sagolun . ateş , bel agrım , baş agrısı , oksuruk , boğaz agrı 5 gunde geçti geçti şukur ama dedigim gibi mide bulantım geçmedi
BaharDerinDorukhan58 Ya bende covid oldum 10. Gün falan karantinam bittş fakat hala covidim öksürük tat koku kaybı haksizlik geçmedi . Yaşayıp bu tat koku kaybının düzelmesi için önerisi olan var mı ?
rla Altaycenk ay benmde baş agrım oluyor bir saaat var 2 saat yok ama gelince şiddetli bide sırt😔 inşllh beş güne geçer midemde bulanıyor😔 özel bir ilaç kullandınızmı
BaharDerinDorukhan58 rla böbrekleri pert ediyormuş kullanmadık şahsen biz önerilmiyor sadece parol kullandık. Birde ibocold ve katarin vatdı onu da ağır geçen 2 gün aldık birer tane o kadar.
Altaycenk rla evet canım hala var bugun 14 gunum , vucuduma agrı girdi , iştahım yok hiç . Yemek iyemiyorum siz de nasıl durum?
rla Altaycenk gün aşrı yada ara ara mide bulantısı rahatsz edici boyutta ve sırt agırıs😔😔😔 8. Günüm nasl btcek ne zmn btcek blmyrm moralm bozlyr br yerm agrsn diyorum baştanmı oldu faln pskoljm bozldu