Bes22 Kızlar sezaryen doğum yaptın 2 ay önce ama öncesi suni sancı ile 7 cm açıklık olmuştu. Fakat ilişkide fark ettik ki eskisi gibi dar değil . Siz normal mi boyle mi kalacak
gzm_42 Bes22 benimde 6 buçuk santimle sezeryan oldum ama düzeldi benimki öyle çok geniş değil canım düzelir inşallah sizinkide
Deletedmom_36 Bes22 ben normal dogum yaptim eskisi gibi hersey. Yetersiz neden hisseidyorsun ben orayi anlamadim?Yanlis dusunuyoraun
Aysin3838 Bes22 henüz çok yeni canım öyle hissetmeb çok normal bu kadar dert edip üzülme bakarsın hiç düzelme yok bunun için de operasyonlar var daraltirlar
Hep_mi_uykusuz Bes22 Brn normal.yaptim ama 1 sene gecti afedersin esimi hissedemiyorum bile hic bisey anlamiyoruk😞
gzm_42 Bes22 yok saçmalama canım ya niye öyle hissediyorsun yeni doğum yapmissin sonuçta zamanla düzelir kendini üzme ben kırkım çıktıktan sonra baya zorlandım ama zamanla düzeldi söylemesi ayıp ilk gece gibi zorlandım ama sonra düzeldi
Adige55 Bes22 yetersiz hissediyorum Neden yetersiz hissediyorsun … saçma ve gereksiz bir düşünce bu kafandan atmalısın …
Mavis34 gzm_42 benimde gebelikte riskliiydim yasaktı doğumdan sonra bebek hic uyumadı derken 3 ay olmadı birliktelik. Şimdi çok fazla darlık olmus ilk defa oluyormuş gibi zorluyor beni canim acıyor
Bes22 gzm_42 Adige55 Deletedmom_36 Bilmiyorum belki de lohusa psikolojisindendir eşim zaten bir şey demedi ama ne bileyim sanki tatmin edici olmazmış gibi
Bes22 Mavis34 evet uzun süre olmayınca daralıyormus bizim zaten yaklaşık 2 ay oldu yapmayalı zaten ama eskisi gibi değildi
gzm_42 Mavis34 aradan baya uzun zaman geçtiği için ister istemez bayanları zorluyor canım geçer inşaallah seninkide
gzm_42 Bes22 yok ya öyle düşünmeyin eşiniz birşey demediyse siz neden takıyorsunuz ki lohusalıktan olur takmayın