Hanımlar selam,
Uygun fiyatlı, temiz ürünler satıyorum. İlgilendiğiniz ürün olur ise yardımcı olmak isterim. Detaylı fotoğrafta atabilirim. Teşekkürler.🙏
Zara Eşofmanlar ve Lcw Eşofman

Hepsi 9-12 Ay
Temiz kullanıldılar. Pembe düğmeli ve antrasit düğmeli zara. Açık pembe lcw. Birlikte satıyorum. 40₺
Zara Tişörtler

İkisi de 3-6 Ay
Temiz kullanıldılar. Herhangi bir yırtık yok. Bedenleri geniştir, çok rahat 8-9 aylığa kadar kullanılabilir. Kumaşları esnektir. İkisi 25₺
H&M Kazak ve Şort

İkisi de 9-12 Ay.
Ayrı ayrı satın aldım, takım olarak giydirdim ve takım olarak satıyorum. Şortun beli lastik ile ayarlanabilir. Takım halinde 55₺
Kışlık Elbise 1 Yaş

Chaton Dor marka. Kumaşı kadife, astarı pamuk, kalın bir elbise. Tam kışlık yani. Hiç giymedi, arkadaşımın kınası için almıştım ama farklı bir şey giydirdim. Etiketi yok sadece. 40₺
Lcw Elbise 12-18 Ay

Hiç giymedi. Sadece yıkadım ve kaldırdım, o yüzden biraz kırışık.🙈 15₺
Lcw Kot Elbise 24-36 Ay

Hiç giymedi. Sadece yıkadım ve kaldırdım, bu da o sebeple kırışık.😅 15₺
Bebedor Suluk

Hiç kullanılmadı, acil lazım olduğu bi zamanda getirden almıştım ama içmedi. 10₺
Imaginarium Ahşap Labirent

Bu el-göz koordinasyonu ve ince motor becerileri için faydalı bir oyuncak. Kızım çok seviyordu. Kavramayı, ileri geri ittirmeyi, yön vermeyi, takip etmeyi, nesneleri çevirmeyi öğrendi. Herhangi bir kusuru yok. Gemi ve otobüs çizgi üzerinde ilerletilebiliyor. 60₺
Masal Kitabı

Birkaç kez okuduk. Herhangi bir yırtığı yok. Kalın bir kitap, içinde birçok farklı masal var. 15₺