eilik Cansuatlas35 Nurse Harveys gaz damlası kullandım bir tek bu damla rahatlatmıştı. 5-6 damla denemiştik işe yarayanı bulana kadar 😊
Huma_kus34 Cansuatlas35 kımyon ve rezene çayı tuketırken bır kaç damla verıyorum çok başaralı oluyor faydasını baya gördüm doyebılırım
QueenMommm Cansuatlas35 bio tek başına işe yaramıyor diye biliyorum yanında sab simplex kullanın bide
Byznrzmr Mavis34 Kaş aylık bebeğini bende sab kullanıyordum 2ay 15 günlük bebeğim şuan biogia ve sab kullanacagım bi kalkıyoruz gaz sorunu ile saatlerce ağlama krizleri 🤔
Cigdem26_ Maflor var bence en iyisi diyebilirim sab simplex benim kız da hiç işe yaramadı ama mafloru kullanınca da hiç durmadı Bi haraket etmeyi versin 😂😂
Cansuatlas35 Cigdem26_ her çocukta fark ediyor bakalım hangisi fayda edecek ne zaman bitecek bu gaz sorunları 🤨
Cansuatlas35 eilik çocuktan çocuğada değişiyor işte en etkili hangisi ona bakıcam çoğunluğa göre 🤦🏻♀️
Cansuatlas35 Huma_kus34 ikisi karışık mı oluyor anason veriyorum arada onu alayım bide çok kötü oluyor gazını yapıyor tuvaletini yaparken zorlanıyor bazen insan çok zorlanıyor 😭
Huma_kus34 Cansuatlas35 yok hayır ayrı ayrı demleyıp içiyorum rezene cayı icin 200 ml su bardagına sıcak su bir tatlı kaşığı rezene içiyorum cay kaşığıyla bebişe verıyorum yine 200 ml bardakta silme cay kaşığı kımyon atıyorum demleniyor aynı şekılde bebişe verıyorum rahatlatıyor :)🙈
Eren2910 Cansuatlas35 biogaia ve sap simplex birlikte kullanın biri gaz oluşumunu önlüyor diyeride çıkarmayı sağlıyor ikisi birlikte kullanılmalı
Cigdem26_ Cansuatlas35 biz 3 aya girdik bitti bizde artık vermiyorum ben gaz damlası cok sükür de bi sıkıntı olmadı mama dan sonra kendi cıkarıyo gazını artık 👍🏻
Mavis34 Byznrzmr sab günde 4 kez 15 er damla vermeye başladıktan sonra fayda gördüm ben 2bucuk aylık olana kadar ne uyku vardı ne susma ne bir yerde durma tüm gün bağırarak ağlar uyumaz kucaktan inmezdi şimdi 3 ay 14 günlük olduk
Eren2910 Byznrzmr 8damla 3 defa sap simplex 5 damla 1 defa biogaia biogaia yatmadan önce veriyorum aynı saatlerde vermek önemli 2 ay 10 günlüğüz 1 aylık bile değildi kullanmaya başladığımızda
Byznrzmr Mavis34 sormayın bizde durum aynı dün o kadar çok ağladı ki biliyorum hazdan olduğunu ağar topar hastaneye götürmek zorunda kaldım çnki ağlamaktan katılıyor dayanamıyorummartok 🥺🥺