Bibitmediniz Uyku sorunu olupta şu ayında / yada yaşında düzene girdi dediginiz ay yada yaş hangisi. 9 aylik sabah 9 da uyanip gece 3 4 e kadar duruyo her şeyi deniyorum ama uyumuyor duzene girermi ?
Basak2811 Bibitmediniz Benim bebeğim sabah geç kalksada asla o saatte kadar oturmuyor. Her bebek bir değil zaten . Aslında bir gün bebeğinizi biraz uykusuz bırakıp düzeltebilirsiniz bu durumu. Bebeğiniz gün içinde. Fazla uyuyor galiba.
agacsizkoala Bibitmediniz 13.ayda mamayı bırakınca gece beslenmeside bitti, 14.ayında da sallamayı bıraktım, 15.ayında düzene girdi diyebilirim, ama tabii öyle herşey saati saatine değil yine arada düzen şaşıyor
Enderefeninannesi Bibitmediniz canım bebekler düzeni sever bu yüzden yemeğini bile saatli yedir akşamüstü saatlerinde kesinlikle uyutma rutinler oluşturun kendinize
Bibitmediniz Basak2811 valla 1 atdir böylem evet 5 saat bazen 6 . Uyutmak icin herseyi denedim kucakta gezdirme memede sallama carsad vs herseyii denedim uyumuyor
Bibitmediniz Keskeuyusamm uyumuyor normalde memede uyuyan bi bebekti simdi emiyor sonra oyun oynuyor memede her yolu deniyorum uyusun diye , ayakta gezdirme kucakta gezdirme sallama vs herseyi yok uyumuyor yani
Ndrg-12 Bibitmediniz diş ve atak dışında uykuları 4 aydan itibaren hep düzenliydi. Güncelleme yapıyorum tabi uyku saatlerinde ama düzen hiç bozulmuyor. 13 aylığız
Bibitmediniz Basak2811 2 kisiye gosterdik normal annesi atak dedi cart dedi curt dedi gonderdi. Haftaya kontrolumuz var kan tahlili vs . Baska doktora goturucez normal degil yani. Atak diş muhabbetini gecti ilk dislerimizde hic boyle olmadi tamam uyumasin ama gunduz bari yarm saat 10 15 dk falan bi uyusun oda yok. Uyutana kadar evde can cekisiyorum oturuo bide agliyorum . Uyumayinca onunla ilgilenicek zerre halim kalmiyor. Kucagima bile alamiyorm kolumda guc yok. Ne gece ne gunduz ne o ne ben dinlenemiyoruz. Insallah bi cozum bulunur dicemde. Bi cozumu olsaydi onca anne uykusuzluktan dertlenmezdi . Bilmiyorum ya insallah biseyi yoktur insallah ataktir insallah baska bseydir bilmiyorm🤦♀️
Sanyam Bibitmediniz 3 de 4 uyutma 2 gün uykusuzluk bırak uykuya direnmeye bırak uyumasın sonra karnını bir lokma ile doldursanda bir saat belirle uyut ben öyle yaptim
Bibitmediniz Sanyam uyutmamı? 3 4 de ben uyutmuyorum kendisi o saate kadar uyumuyor. Sabah 9 dan gece 3 4 e kadar uyumuyor zaten daha ne kadar uykusuz birakicam ? 🙄 bayadır böyleyiiiiz zaten uykusuz surekli hicbir sekilde uyutamiyorum