Okumayageldim Kızlar Fransız askısı değil de ameliyatın adını unuttum yaptıran var mı ya 14 şubatta kocama hediyem olsun
MeteNaz Okumayageldim o ameliyat herkeste güzel durmuyor. Bazılarına yakıştırmamıştım. Siz doktorla görüşün. Bende dudak dolgusu yaptırmak istiyorum ama tiktokta bir iki kişinin mahvolmuştu dudakları korktum açıkçası
Okumayageldim Deletedmom_36 heryerimi yaptırıcam kaportam dağıldı ah bi param olsa modifiye edecem kendimi
Deletedmom_36 Okumayageldim Benim param var kocam izin vermiyor nolurdu hokkacik burnum olsaydi be 😥😥
Okumayageldim Deletedmom_36 kız benim arkadaşım burun yaptırdı gözüm korktu allahtan doğuştan gelen bişey eminim seninki de çok güzeldir ay burun ameliyatı bi de 6 ay boyunca burnuna bişey gelmemeli biz halısahaya gitmiştik top gelmişti kızın burnu çok kötü olmustu ya
Deletedmom_36 Deletedmom8453 Goruyom ondan fotograflarini begenmiyom farketmedinmi.#hokkaburunlardusmanimdir
Deletedmom_36 Okumayageldim Ay o fena ya porselen gibi surekli koruycan oda bana gelmez sakarin tekiyyim